Takaisin

Esimerkki takaajan luottosopimuksesta

Takaajan luottosopimus

Tämän omavelkaisen takaussitoumuksen alaisena SAATAT JOUTUA MAKSAMAAN TAKAAMASI LAINAN SEKÄ SIIHEN LIITTYVÄN KORON, KULUT JA MAHDOLLISEN VIIVÄSTYSKORON lainanottajan asemasta ja täyttämään tämän velvollisuudet takaussitoumuksen alaisena. Sinä et voi joutua maksamaan enempää kuin lainanottaja joutuisi maksamaan. Jos lainanottaja rikkoo sopimusta, Aurora Financial Finland Oy lähettää myöhästymisilmoituksen lainanottajalle ja kopion huomautuksesta sinulle.

Olet saanut kopion lainanottajan luottosopimuksesta, joka sisältää lainanottajan yleiset ehdot. Olet saanut myös dokumentin, jossa ovat ennen sopimuksen tekoa annettavat tiedot. Suosittelemme vahvasti, että luet kyseiset dokumentit huolellisesti.

Voit muuttaa mieltäsi omavelkaisesta takauksesta, ennen kuin sopimus Aurora Financial Finland Oy:n ja lainanottajan välillä on tehty. Halutessasi vetäytyä sopimuksesta tulee sinun jättää KIRJALLINEN ilmoitus Aurora Financial Finland Oy:lle 14 vuorokauden sisällä. Ilmoituksen tulee olla perillä ENNEN kuin itse lainasopimus on tehty. Jos lainanottaja käyttää peruuttamisoikeuttaan 14 vuorokauden sisällä, tämä takaussitoumus raukeaa.

Me (Tando Laina)

Aurora Financial Finland Oy,
Pihatörmä 1,
02240 ESPOO

Sinä (takaaja)

[Selvskyldnerkautionistens Navn]

Lainanottaja

[Lainanottajan nim]

Lainanvälittäjä (välittäjäsi)

-

Osoite

-

Lainattava summa

[Lainasumma] €

Laina-aika

[Kuukausierä] kuukautta

Takaisinmaksuerien määrä

[Antal Tilbagebatalinger]

Kuinka paljon lainaa maksetaan joka kuukausi

[Maksuerä] €

Maksettava kokonaismäärä
Tämä tarkoittaa kokonaislainamäärääsi sekä korkoa ja muita kustannuksia

[Kokonaissumma] € joka koostuu:

  • (a) Luoton määrä:
  • (b) Kokonaiskorko:
  • (c) Muut kulut 0 €
  • (d) Lainanottajan vuotuinen nimelliskorko 20 % (kuukausittaiset maksuerät)

Todellinen vuosikorko

25,84 %

Korkoprosentti

20 %
Todellista vuosikorkoa, lainan kokonaiskorkoa ja takaisin maksettavaa kokonaismäärää laskiessamme olemme olettaneet, että:

  • Lainanottaja, sinä ja me pitäydymme tässä sopimuksessa (esim. maksat maksueräsi ajoissa)
  • Lainanottaja tai sinä maksatte ensimmäisen maksuerän kuukausi lainan saamisen jälkeen ja siitä eteenpäin kuukausittain samana päivänä.

Odota hetki kun tarkistamme tietoja. Ethän lataa sivua uudellleen tai poistu sivulta. Jos sivu ei automaattisesti päivity, olethan meihin yhteydessä numeroon +358 942550766 tai sähköpostilla hei@tandolaina.fi.