Vastuupaketin esittely

Me Tandossa mietimme koko ajan, kuinka yhteydenpito asiakkaidemme kanssa voisi olla mahdollisimman tehokasta.

Olemme ensimmäisestä päivästä lähtien omistautuneet sille, että sekä lainanottajat että takaajat ovat täysin tietoisia lainamme vaatimuksista, vastuusta ja itse lainan käsittelystä.

Kaiken pitää olla helposti ymmärrettävää, jonka avuksi olemme luoneet Vastuupaketin.

Mikä on Tandon vastuupaketti?

Vastuupaketti on asiakirja, jonka lähetämme jokaiselle lainanottajalle ja takaajalle, ennen kuin hyväksymme heidän lainansa. Olemme suunnitelleet sen varmistuaksemme siitä, että olet käynyt kaikki muut vaihtoehdot läpi ennen lainan hakemista, ja että olet kysynyt tarvittavat kysymykset, jos joku on pyytänyt sinua takaajaksi. Me haluamme varmistaa, että olet valmis ryhtymään takaajaksi ja auttaa sinua ymmärtämään, jos päätös ei tällä hetkellä sovi sinulle.

Mitä asiakirja sisältää?

Kuvittele, että vastaukset kaikkiin tärkeisiin kysymyksiisi lainaa ja takaajia koskien löytyisivät yhdestä paikasta. Halusimme toteuttaa tämän Vastuupakettimme avulla, joten sisällytimme siihen monta asiaa:

1) Budjettisuunnitelma
Luomme aina yksityiskohtaisen budjettisuunnitelman, jotta varmistumme siitä, että lainanottaja pystyy muiden kuukausittaisten kulujen lisäksi suoriutumaan lainan kuukausieristä. Budjettisuunnitelma auttaa meitä ymmärtämään asiakkaan laskut, tulot, kulut jne, jotta voimme arvioida hakemuksen paremmin. Tämän jälkeen kokoamme yhteenvedon ja visuaalisen kaavion tiedoista, jonka lähetämme sekä lainanottajalle että takaajalle. Molempien tulee käydä budjettisuunnitelma läpi, jotta he varmistuvat siitä, että numerot ovat oikein ja heillä on varaa lainaan.

2) Tarkistuslista
Selvä. Harkitset lainaa, mitä seuraavaksi? Tai joku pyysi sinua takaajaksi - mitä sinun pitää tietää? Olemme koonneet tarkistuslistan, joka tutustuttaa sinut päätöksentekoprosessiin. Tällä tarkoitamme sitä, että se toivottavasti auttaa sinua kysymään oikeat kysymykset, jotta teet omalta kannaltasi oikean päätöksen.

3) Vastuullisuus
Lainaa ei kannata ottaa hetken mielijohteesta. Asiakkaidemme keskimääräinen laina-aika on 3 vuotta, joten laina on pitkäaikainen sitoutuminen. Se on päätös, jota tulee harkita huolella, ja sinun tulee myös ymmärtää mihin olet ryhtymässä. Tämän takia olemme rajanneet lainanottajan ja takaajan velvollisuudet niin, että se on todella selkeää - joka on aika lailla tämän paketin tarkoitus.

Miksi se on tärkeää.

Me Tandolla emme usko yllätyksiin rahan suhteen (ellei kyseessä ole lottovoitto) ja siksi meillä on suuri vastuu: meidän täytyy tehdä kaikki niin, että se on 100% selkeää ja rehellistä. Sinun täytyy ymmärtää täysin mihin olet lupautumassa kun lainaat meiltä. Muutoin sinulla ei ole kaikkea tarvittavaa tietoa tehdäksesi oikean päätöksen, etkä myöskään tiedä ilman epäilystä, että pystyt noudattamaan sopimusta.

Pyydämme sinua luottamaan meihin ja luottamaan tarjoamiimme selkeisiin ja rehellisiin tuotteisiin. Tuollainen luottamus pitää ansaita ja ansaitsemme sen vain olemalla mahdollisimman selkeitä.

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.