Miksi muutitte nimenne Aurora Lainasta Tandoksi?

Aloitimme Aurora Lainan jo vuonna 2018 selkeällä visioilla; pyrimme ratkaisemaan yleisiä ongelmia laina-alalla. Kun ihmisten on lainattava rahaa, se on usein hämmentävää. Hintaa ja ehtoja on vaikea nähdä sekä prosessia ei rakenneta ollenkaan asiakkaan näkökulmasta. On myös monia luotettavia ihmisiä, jotka pankki sekä muut lainayritykset ovat hylänneet heidän menneisyytensä takia. Me halusimme muuttaa tämän.

Vuodesta 2018 lähtien olemme oppineet asiakkaistamme sekä kehittyneet paljon yrityksenä. Meillä on edelleen samat arvot, mutta olemme tulleet paljon laadukkaammaksi asiakkaidemme kannalta tärkeimmissä asioissa. Tandossa me keskitymme sinuun: lainamme perustuvat luottamukseen - eivät menneisyyteesi. Meiltä voit lainata rahaa, vaikka pankki olisi hylännyt sinut. Se on nopeaa, helppoa, ja avointa. Olemme myös kehittäneet sovelluksen sekä nettisivun, jotta asiakkaamme voivat hallita lainojaan täydellisesti. Käytämme paljon resursseistamme verkkomateriaalien kehittämiseen ja henkilöstömme kouluttamiseen, jotta voimme tarjota aina parasta mahdollista palvelua.

Tando tulee sanasta Tandem, mikä tarkoittaa meille, että työskentelemme yhdessä asioiden parissa. Jos lainaat meiltä, ​​niin meillä on suhde, joka perustuu luottamukseen. Jos ystäväsi luottavat sinuun, niin mekin luotamme - ja sama päinvastoin. Sinun on luotettava meihin, ja saavutamme tämän vain avoimuuden, ystävällisyyden ja oikeudenmukaisuuden kautta. Asiat muuttuvat hiukan helpommaksi, kun teet yhteistyötä ja saat apua matkan varrella. Meille se on Tando.

Etkö löydä etsimääsi?

Olemme aina valmiita auttamaan, ottaaksesi yhteyttä klikkaa tästä.

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.