Verkkopalvelu helpottamaan elämää

Puhuessamme uusista ideoista emme ole aina varmoja, toimivatko ne vai eivät. Kyseessä on yleensä yritys ja erehdys. Tästä ei kuitenkaan ollut kyse, kun hetki sitten lanseerasimme verkkopalvelumme - tiesimme alusta asti, että se toimisi. Ja se toimi.

Tiesimme kahdesta syystä, että se toimisi. Ensinnäkin, verkkopalvelu ei ole täysin uusi idea. Monilla yrityksillä on “kirjaudu sisään” -toiminto. Toiseksi, te kaikki olette pyytäneet sitä.

Tässä vielä nopea kertaus siitä, mitä voit tällä hetkellä tehdä verkkopalvelussamme:

Joten tässä on nopea katsaus siihen, mitä voit tehdä meidän verkkoportaalissa nyt:

  • Tämänhetkisen saldon tarkistaminen. Koska laskemme koron päivittäin, on tärkeää, että myös saldosi päivitetään joka päivä. Pysyt siis ajan tasalla siitä, paljonko olet maksanut ja paljonko takaisinmaksua on jäljellä.
  • Ylimääräiset maksut. Useat asiakkaamme käyttävät kuun lopussa ylimääräisen rahan maksaakseen lainaa hieman enemmän pois. Voit tehdä niin milloin tahansa, eikä sinun tarvitse soittaa meille, ellet itse halua (vaikka palvelemme sinua kyllä mielellämme).
  • Ennakkomaksut. Useat asiakkaamme käyttävät kuun lopussa ylimääräisen rahan maksaakseen lainaa hieman enemmän pois. Voit tehdä niin milloin tahansa, eikä sinun tarvitse soittaa meille, ellet itse halua (vaikka palvelemme sinua kyllä mielellämme).
  • Tietojen päivittäminen. Jos muutat, saat uuden puhelinnumeron tai uuden maksukortin, voit helposti päivittää tietosi itse - niin helppoa se on!
  • Maksupäivän muuttaminen. Jos saat esimerkiksi uuden työpaikan ja haluat muuttaa kuukausittaista maksupäivää, voit nyt tehdä sen vuorokaudenajasta riippumatta.

Aiomme lisätä monia käteviä ominaisuuksia pian ja haluamme sinun tietävän tämän: emme ainoastaan kiinnitä huomiota siihen, mitä voit tehdä vaan myös siihen, miten voit tehdä sen.

Haluamme alustan, joka on mahdollisimman yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Olemme ajatelleet paljon sitä, miten haluaisit käyttää tiliäsi.

Inhoamme esimerkiksi sitä kuinka meidän pitää nykyään muistaa niiiiin monta salasanaa. Niinpä loimme linkin, jonka avulla voit tunnistautua ilman tarvetta muistaa salasanaa, joka koostuu vähintään 8 kirjaimesta, 2 numerosta ja erikoismerkistä, äitisi tyttönimestä ja rakkaan, ensimmäisen lemmikkisi nimestä, jonka menehtymisen joudut elämään uudestaan joka kerta, kun uusit salasanasi. Ei kiitos.

Toivottavasti tuotteemme on yksinkertainen, toimiva ja sitä on miellyttävä käyttää.

Asiat liikkuvat nopeasti Tandossa ja työskentelemme jatkuvasti ollaksemme joka päivä parempia ja viisaampia kuin eilen. Jos haluat antaa tiimillemme palautetta tai sinulla on ehdotuksia uusista ominaisuuksista, jotka haluaisit meidän lisäävän, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen hei@tandolaina.fi. Koska sinä olet asiakkaamme, kukaan muu ei ole parempi kertomaan meille, olemmeko oikealla tiellä vai emme.

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.