Verkkosivuston käyttöehdot

Yrityksen tiedot

Aurora Laina on Aurora Financial Finland Oy:n aputoiminimi (Y-tunnus 2960482-8). Osoite: Aurora Financial Finland Oy, Pihatörmä 1 A, 02240 ESPOO.

Kuluttajaluottoja valvovat Kilpailu- ja kuluttajavirasto sekä Aluehallintovirasto

Verkkosivuston käyttö

Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Jos et halua sitoutua näihin ehtoihin, lopeta sivuston käyttö heti.

Sivuston käyttö rajoittuu niihin sivuihin, jotka ovat selkeästi linkattu kotisivuun. Muihin sivuihin kohdistuva käyttöyritys katsotaan luvattomaksi käytöksi.

Voimme estää sinulta pääsyn sivustolle tulevaisuudessa mistä syystä tahansa mukaan lukien sen, että et ole noudattanut näitä käyttöehtoja tai jos meillä on perusteltu epäilys siitä, että käytät sivustoa käyttöehtojen vastaisesti esimerkiksi petokseen tai muuhun laittomaan tarkoitukseen.

Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston sisältöä tai näitä ehtoja milloin tahansa. Voimme evätä pääsyn sivustolle ilman ilmoitusta milloin tahansa esimerkiksi sivuston päivytyksen takia. Pidätämme oikeuden korjata, muuttaa tai lisätä sivustolla esiintyvää tietoa.

Tavoitettavuus

Pyrimme siihen, että sivustoamme pystyy käyttämään erilaisilla tietokoneilla ja selaimilla. Emme kuitenkaan voi luvata, että sivustomme toimii jos vaihdat laitetta. Tämä ei kuitenkaan vapauta sinua takaisinmaksusta ja velvollisuuksistasi.

Tiedon paikkansapitävyys

Pyrimme varmistamaan, että sivustolla oleva tieto on ajantasaista ja paikkansapitävää. Emme kuitenkaan voi luvata, että asianlaita on näin, koska osa tiedosta on kolmannen osapuolen tuottamaa. Emme voi myöskään taata, että se sopii tarkoituksiisi, koska sivusto on yleisluonteinen eikä spesifi. Rajoitamme vastuutamme laissa sallitulla tavalla tässä kohdassa. Tämä ei vaikuta oikeuksiisi kuluttajana.

Puheluiden nauhoitus

Varmistaaksemme, että palvelumme taso pysyy korkeana, voimme nauhoittaa puheluita koulutustarkoituksia varten.

Asiakaspalaute

Haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä. Uskomme, että valitukset ovat tärkeä muoto palautetta ja niiden avulla voimme kehittää tuotteitamme ja prosessejamme, mikä vuorostaan parantaa asiakaskokemusta. Palautteesi avulla voimme korjata sinun ongelmasi ja samalla monen muun asiakkaan ongelman.

Voit tehdä valituksen:

  • verkkosivuillamme: auroralaina.fi
  • Kirjoittamalla Aurora Financial Oy:lle osoitteeseen Pihatörmä 1 A, 02240 ESPOO.

Kolmansien osapuolten tuotteet ja palvelut

Jos annamme linkkejä toisille sivustoille, emme voi olla varmoja niillä olevien tuotteiden ja palveluiden toimivuudesta. Niiden käyttäminen on täysin omalla vastuullasi, emmekä kanna mitään vastuuta näiden sivustojen sisällöstä, turvallisuudesta tai toimivuudesta. Emme ole tarkistaneet näiden sivustojen sisältöjä.

Linkki sivuillemme

Et saa linkittää mitään verkkosivua tähän sivustoon ilman kirjallista lupaa meiltä.

Vastuuvelvollisuuden rajoitus

Emme ota vastuuta missään tapauksessa, mukaan lukien (rajoituksetta) laiminlyönti minkäänlaisten vahinkojen tai menetysten varalta, mukaan lukien (rajoituksetta) suorat, epäsuorat, satunnaiset, erityiset tai välilliset vahingot, kulut tai tappiot mukaan lukien voiton menetykset, liikevaihdon menetys, rahan käyttö, ennakoitujen säästöjen menetys, liiketoiminnan ja / tai tavaroiden menetys, tietojen ja / tai mahdollisuuksien menettäminen, tietojen ja / tai muiden tietojen menetys ja / tai korruptio, seisokit ja / tai korvaavien kustannusten korvaaminen tuotteista tai palveluista), jotka johtuvat sivuston käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sivustoa tai liittyen virheeseen, laiminlyöntiin, vikaan, tietokonevirukseen tai järjestelmän vikaantumiseen tai voiton tai maineen menettämiseen, vaikka ne olisi nimenomaisesti ilmoitettu tämän sivuston mahdollisesta käytöstä, käyttämisestä, suorittamisesta, selaamisesta tai linkittämisestä muihin sivustoihin liittyvistä mahdollisista menetyksistä tai vahingoista.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että sivustolla ei ole viruksia tai muita ohjelmia, jotka voivat vaurioittaa tietokoneesi toimintaa. Emme voi kuitenkaan luvata tätä, emmekä ota vastuuta tällaisissa tapauksissa.

Huomaathan, että voimme muokata sivustoa, pysäyttää sen tai ottaa sen käytöstä väliaikaisesti tai pysyvästi, milloin tahansa ilman ilmoitusta. Hyväksyt, että meillä ei ole vastuuta sivuston muokkaamisesta, pysäyttämisestä tai käytöstä pois ottamisesta.

Sinä emmekä me ole vastuussa näiden ehtojen rikkomisesta mistään syystä, joka ei ole kummankaan osapuolen hallinnassa. Kumpikaan osapuoli ei ole vastuussa tämän sopimuksen mukaisten velvoitteiden viivästymisestä, keskeytyksestä tai epäonnistumisesta suoraan tai välillisesti kun kyseessä on tulipalo, tulva, maanjäristys, räjähdys tai muu onnettomuus, lakko tai työriita, häiriö. tietoliikennejärjestelmät, sota tai muu väkivalta, onnettomuus, minkä tahansa valtion viraston laki, järjestys, määräys, julistus, asetus, määräys, vaatimus, luonnonkatastrofi tai muu syy tai ehto, joka on asianomaisen osapuolen kohtuullisen valvonnan ulkopuolella.

Ei takuuta

Teemme kaikkemme, että sivustolla oleva tieto pitää paikkansa. Emme anna kuitenkaan mitään takauksia sivuston paikkansapitävyydestä, ajantasaisuudesta tai siitä, että kaikki tieto on esillä.

Mielipiteet tai muu sivustolla oleva sisältö on ainoastaan meidän omaan käyttöömme ja tiedon välittämistä varten. Tällaiset sisällöyt voivat muuttua ilman ilmoitusta.

Korvausvelvollisuus

Sitoudut korvaamaan kaikki vahingot, jotka aiheutat meillee, jos käytät sivustoa laittomasti.

Turvallisuus

Muistathan, että sähköpostiviestit eivät ole turvallisia, ellei lähetetty data ole salattua. Emme vastaa kolmansien osapuolien väärinkäytöistä tai välitetyn datan korruptoitumisesta.

Tekijänoikeus

Tekijänoikeuslaki suojaa tämän sivuston sisältöä ja muotoa. Tämä sisältää teksit, mutta myös ohjelmiston, datan, lomakkeet, äänen, musiikin, grafiikan, animaatiot, logot ja videot. Voit tulostaa laskelmiamme tai tuotetietojamme henkilökohtaiseen käyttöön. Et saa kopioida, käyttää tai tulostaa mitään sisältöä kaupallisiin tai laittomiin tarkoituksiin. Jos tulostat tekstiä, dataa tai muita sisältöjä, et saa muuttaa tai kopioida sitä tai tehdä siihen lisäyksiä. Et saa myöskään tehdä jäljitteleviä versioita tai poistaa tai peittää logoja, nimiä tai muita immateriaalioikeutta osoittavia merkintöjä.

Tämä sivusto sisältää tekijänoikeuslain alaista tietoa. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään osaa tästä sivustosta ei saa kopioida, jäljentää tai kääntää toiselle kielelle ilman lupaa Auroralta.

Pidätämme oikeuden siirtää näissä ehdoissa määrittelemämme oikeudet ja velvollisuudet toiselle osapuolelle.

Tietosuojakäytäntö

Voit tutustua tietosuojakäytäntöömme klikkaamalla tästä.

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.