Mikä tekee sinusta luottokelpoisen ja mikä ei?

Tämä on mielenkiintoinen kysymys - mikä tekee henkilöstä luottokelpoisen?

Teknisesti henkilö on luottokelpoinen heti kun joku toinen kertoo olevansa valmis antamaan tälle luottoa - mutta ehkä tämä on liian yksinkertainen vastaus näin monimutkaiseen kysymykseen.

Me emme usko siihen, että jos sinulla on ollut ongelmia menneisyydessä, tarkoittaisi että olisit automaattisesti huono ihminen, joka ei ansaitse talouteen liittyviä palveluita.

On tuhansia ihmisiä, joilla on ollut ongelmia menneisyydessä joiden uskomme ansaitsevan uuden mahdollisuuden.

Lähestymistapamme on uusi ja ainutlaatuinen, joten halusimme käyttää tilaisuutta selittää tuotteemme, miten se toimii ja kenelle se on tarkoitettu.

Kaikki lainayritykset ja pankit käyvät läpi päätöksen siitä, kenelle he haluavat lainata ja kelle eivät. He käyttämässään menetelmissään aiempia luottotietoja tehden ennusteita niistä, miten ihmiset käyttäytyvät tulevaisuudessa. He sanovat, että jos sinulla on ollut ongelmia menneisyydessä, olet huono asiakas, johon ei pitäisi luottaa tulevaisuudessa.

Mielestämme monissa tapauksissa tämä todennäköisesti toimii hyvin. Mutta uskomme myös, että tämä lähestymistapa sulkee pois tuhansia ihmisiä, joilla on aiemmin ollut vaikeuksia, mutta jotka ovat nyt paljon paremmassa asemassa ja kykenevät hallitsemaan rahansa ja suorittamaan takaisinmaksut.

Tottakai on olemassa ihmisiä joiden ei pitäisi lainata ollenkaan, koska he ovat tilanteessa jossa eivät pysty lainaa hoitamaan. Joten kysymys on, miten tunnistetaan asiakkaat, joiden pitäisi voida lainata meiltä, ja joiden ei pitäisi.

So how does our approach differ? Well, we consider this a question of "Is this person creditworthy?" and we think there are two different parts to that.

  • 1. Pystyykö tämä henkilö maksamaan takaisin?
  • 2. Voimmeko luottaa siihen, että tämä henkilö maksaa meille takaisin?

Molemmat seikat ovat tärkeitä. On paljon luotettavia ihmisiä, joilla ei ole varaa maksaa takaisin, ja on paljon ihmisiä, joilla on varaa maksaa takaisin, jotka eivät ole riittävän luotettavia.

Ensimmäisen kysymyksen kanssa työskentelemme lainanottajan kanssa budjettisuunnitelman laatimiseksi. Tarkastelemme heidän tulojaan, laskujaan, luottositoumuksia ja muita menoja. Tämä auttaa meitä ymmärtämään, pystyykö lainanottaja täyttämään Tando-lainan takaisinmaksamiseen liittyvät velvollisuudet ja voiko hän helposti suorittaa kuukausittaisen takaisinmaksun säilyttäen nykyiset sitoumuksensa.

Toisen kysymyksen vastaamiseen käytämme takaajia. Takaajia on käytetty ympäri maailmaa satojen vuosien ajan tapana kertoa, onko joku luotettava vai ei, eikä se ole mitenkään uusi idea.

Se on melko yksinkertaista. Takaaja on ystävä tai perheenjäsen, joka tuntee lainanottajan hyvin, ja ymmärtää menneisyyden tapahtumat sekä taloudellisen tilanteen, jossa lainanottaja on nyt. He ovat varmoja, että lainanottaja suorittaa takaisinmaksut, muuta ovat valmiita auttamaan, jos jostain syystä lainanottaja ei pystykään suorittamaan maksuja.

Jokainen takaaja käy läpi arviointiprosessin ja tarkistuksen varmistaakseen, että he ymmärtävät ja ovat tyytyväisiä takaajan velvollisuuksiin.

Uskomme, että tämä toimii paljon paremmin kuin tietokoneistettu päätös. Kuitenkin koska ystävämme ja perheemme tuntevat meidät parhaiten, annamme heidän päättää, emmekä tietokonejärjestelmän.

Joten kerrataan, mitä olemme käsitelleet tähän mennessä.

Kaikki menneisyyden ongelmat eivät tarkoita, että olet pysyvästi poissuljettu rahoitustuotteista.

Ihmiset ansaitsevat toisen mahdollisuuden.

Takaajat ovat parempi väline arvioida, onko joku luottokelpoinen kuin tietokonearviot.

Pysyitkö mukana? Loistavaa! Joten kuka on Tandon asiakas?

Joidenkin nopeiden verkkohakujen perusteella voimme nähdä, että kaikenlaisilla ihmisillä on aiemmin ollut jonkin tyyppisiä ongelmia. Niitä voi tapahtua kenelle tahansa, monista syistä - jopa poliitikoille.

Joskus asiat, joista menetämme hallinnan, johtavat ongelmiin. Tämä ei estä sinua olemasta hyvä ihminen, eikä se tarkoita sitä, ettei sinuun voi tai pitäisi luottaa.

Tando-asiakkaita on monen näköisiä ja muotoisia. Kaikkia asiakkaitamme yhdistää kuitenkin se, että heidän ystävänsä ja perheensä luottavat heihin.

Uskomme, että kaikki kuuluvat johonkin näistä 4 laatikosta:

Jos sovit laatikkoon A, voit lainata pankista ja maksaa takaisin. Et tarvitse Tandoa, ja ajattelet todennäköisesti meidän olevan kalliita.

Jos olet laatikossa B, voit lainata pankista, mutta mielestämme sinun ei pitäisi pystyä siihen. Laatikko B on syy luottoriskin tapahtumiseen.

Jos olet laatikossa C, Tando on sinua varten. Nykyinen järjestelmä on pettänyt sinut ja olemme valmiita auttamaan sinua.

Jos olet laatikossa D, et voi lainata pankista tai meiltä, ​​itse asiassa sinun ei pitäisi lainata keneltäkään tällä hetkellä. Ystäväsi kertovat sinulle jotain, he tuntevat sinut parhaiten ja lainanotto ei ole varmasti hyvä idea sinulle tällä hetkellä.

Vastuullisena luotonantajana tarkastelemme kuluttajarahoitusta pitkällä tähtäimellä emmekä tarjoa lyhytaikaisia ​​lainoja. Lainojamme maksetaan enintään 5 vuoden ajalta. Suurin osa asiakkaista valitsee 3 vuoden takaisinmaksuajan, jonka avulla he voivat hallita rahansa hallitusti.

Joten mikä tekee sinusta luoton arvoisen?

Me uskomme, että jos pystyt ja pystyt maksamaan lainan takaisin JA olet riittävän luotettava tekemään sen - kuulostat meille melko luottokelpoiselta. :-)

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.