Tervetuloa Tandoon

Julkaistuamme palvelumme vuonna 2018 olemme käyttäneet paljon aikaa siihen, että oppisimme tuntemaan asiakkaamme; mistä pidätte ja mistä ette. Olemme hyvin sitoutuneita rakentamaan parasta mahdollista yritystä päämääränä tarjota palvelua, joka toimii kaikille asiakkaillemme.

Teimme äskettäin suuren päätöksen muuttaa nimemme Tandoksi. Tämä tarkoittaa, että kaikista asiakkaista, joilla on tällä hetkellä laina Auroralla Lainalla, tulee nyt Tandon asiakkaita.

Nimen muuttaminen Tandoksi on yksi muutoksista, jotka kuvastavat tavoitettamme. Olemme käyttäneet asiakkaidemme palautetta ja heijastaneet sen Tandoon.

Mitä tämä tarkoittaa minulle?

Siirtyminen Aurorasta Tandoon on helppoa - sinun ei tarvitse tehdä mitään!

Nykyisen lainasi kuukausimaksut jatkuvat tavalliseen tapaan, ja ne edelleen peritään automaattisesti valitsemanasi päivänä.

Ainoa ero on, että emme enää ota yhteyttä Aurora Lainasta, vaan Tandosta! Siinä se, yksinkertaista!

Koska olet nyt Tando-asiakas, voit hyötyä kaikista uusista ominaisuuksista, jotka tulevat uuden nimen mukana.

Etusi Tando-asiakkaana

Mobiilisovellus

Iso askel oli kehittää Tandon oma sovellus, joka on saatavilla iOS- ja Android-älypuhelimille. Me tiedämme, että asiakkaamme haluavat hoitaa heidän laina-asioitaan yksinkertaisesti ja mukavalla tavalla - sovellus oli siis täydellinen ratkaisu.

Nyt olet Tando-asiakas, jolloin voit kirjautua heti sovellukseen päästäksesi tiliisi ja hallitsemaan lainaasi. Lataa se nyt!

Verkkopalvelut

Sille pienelle osalle asiakkaistamme, jotka eivät käytä sovelluksia, koimme tärkeäksi, että heille on saatavilla samat ominaisuudet verkossa. Voit siis pitää tilisi ajan tasalla, nähdä veloitukset, tehdä maksuja ja paljon muuta kirjautumalla nettisivuillemme.

Tando-asiakkaana sinulla on mahdollisuus tähän.

Parasta apua verkossa

Asia mitä haluamme erityisesti painottaa on, että me haluamme tarjota mahtavan kokemuksen asiakkaillemme - riippumatta siitä miten kommunikoimme. Meidän päämäärä ei ole tarjota parasta palvelua "verkkoyrityksenä", vaan ennemmin "minä tahansa yrityksenä" - ja te olette kertoneet meille parhaan mahdollisen tavan saavuttaa se verkossa.

Ei enää puheluita!

Asiakkaamme ovat kertoneet meille paljon viimeisen vuoden aikana, mutta eräs asia erottui olemalla kaikkein tärkein asia. Te ette halua puhua yritysten kanssa puhelimessa, ellei teidän ole aivan pakko. Teette paljon mieluummin kaiken tarvittavan sovelluksen tai nettisivujen kautta. Joten, meillä on hyviä uutisia - me ryhdymme täysin digitaaliseksi ja aiomme panostaa mahtavaan asiakaspalvelu-kokemukseen, joten teidän ei tarvitse viettää aikaa puhelimessa meidän kanssa hakemuksenne edistämiseksi.

Olemme niin sitoutuneita ja päättäväisiä tekemään asiat oikein, että lopetamme puhelut kokonaan - älä kuitenkaan huoli, pystyt tekemään kaiken mitä ennenkin plus saamaan meihin yhteyden viesteillä, sähköpostitse tai verkkochatillä.

Mitä 'Tando' tarkoittaa?

Ensimmäinen ja tunnistettavin muutos on nimemme. "Tando" tulee sanasta tandem - latinankielinen sana, joka tarkoittaa "selkä selkää vasten" tai "yhdessä" - mikä mielestämme tiivistää tavoitteemme hyvin. Halusimme nimen, joka kuvastaa yrityksemme sisimmässä vallitsevaa ystävällisyyttä, yhteisöllisyyttä ja tukea, joka tekee Tandosta niin ainutlaatuisen.

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.