Oletko luotettava? Tarvitsetko lainan? Sille on oma sovellus!

Yli 80% nettisivujemme käyttäjistä tekevät sen älypuhelimella, eivätkä tietokoneella. Se on iso juttu ja se kertoo meille paljon siitä, mitä asiakkaamme tekevät; käyttävät puhelinta!

Tämä ei ole yllättävää. Kun iPhone ilmestyi vuonna 2007, me kaikki olemme muuttaneet tapaa, jolla käytämme internetiä ja kommunikoimme lempibrändiemme kanssa.

Tiedämme myös, että asiakkaillamme on pitkäaikainen suhde meihin. Keskimäärin se on 3 vuotta. Siksi haluamme luoda helpoimman ja yksinkertaisimman keinon sinulle lainan hoitamiseen, ajantasalla pysymiseen ja yhteydenottamiseen.

Tämän vuoksi olemme erittäin ylpeitä ja innoissamme esitellessämme Tando -sovelluksen.

Sovelluksemme on asiakkaillemme, joilla on laina meillä ja se on ensimmäinen suosituksemme tilisi hallinnoimiseksi 24/7.

Sovellus on luotu myös takaajille. Voit tarkistaa lainan tilanteen milloin vain. Voit tarkistaa, milloin lainanlyhennykset on maksettu, ja kuinka paljon lainaa on jäljellä.

Meillä on isoja suunnitelmia tulevaisuuden parannuksille: haluamme tarjota maailman helpoimman lainan käsitellä. Joten pysy kuulolla.

Jos olet jo Tandon asiakas, voit ladata sovelluksen täältä.

(Jos et ole vielä Tandon asiakas, mutta tarvitset lainan ja uskot, että olemme hyvä vaihtoehto sinulle, niin paina tästä aloittaaksesi.)

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.