Sydämen avoimuus

Olet varmaankin huomannut, että puhumme paljon avoimuudesta, loistavasta äänensävystä ja yksinkertaisesta kommunikoimisesta - ja oikeastaan kaikki tuo johtaa takaisin yksinkertaiseen lähtökohtaamme, jonka ympärille olemme yrityksen rakentaneet.

Asiakas yrityksen sydämessä

Tämä saattaa kuulostaa ilmiselvältä, mutta se ei oikeastaan ole. Kuinka monta yritystä tiedät, joiden asiakkaana sinusta tuntuu vain numerolta? Tuntuuko sinusta myös, että kaikki mitä he sanovat, on vain heidän omaksi hyödykseen? Me emme aidosti halua toimia näin.

Me Tandossa teemme päivittäin asioita, joiden avulla varmistamme, ettemme ole vain “yksi noista yrityksistä”.

Kuuntelemme nauhoitteita puhelinkeskusteluistamme joka ikinen päivä. Teemme näin tarkistaaksemme, että asiakaspalvelumme laatu on aina paras mahdollinen. Meille on tärkeää, että asiakaspalvelumme on loistavaa, kun puhumme sinulle. Sen pitää olla linjassa lupaustemme kanssa, sekä aina ystävällistä ja yksinkertaista.

Puheluiden kuunteleminen on myös tärkeää, jotta voimme ymmärtää haasteitanne ja ongelmianne paremmin. Nämä puhelut ovat yksi tärkeimmistä työkaluistamme, joiden avulla päätämme, mitä kehittää seuraavaksi.

Kun emme kuuntele puheluita, luemme ja tarkistamme sähköposteja. Keräämme tietoa siitä, kuinka käytät nettisivuamme ja mobiilisovellustamme, jotta voimme kehittää asioista vielä helpompia sinulle. Todella usein suunnittelemme uuden sivun nettisivuillemme, kirjoitamme uuden sinulle lähetettävän tekstiviestin tai päivitämme henkilökuntamme koulutusta parantaaksemme asiakaspalvelukokemustasi puhelimessa - ja joka kerta kun teemme näin, ajattelemme aina sen vaikutusta asiakkaisiimme.

Miksi kerromme sinulle tämän? Koska me todella haluamme apuasi. Työskentelemme aina kehittääksemme tuotteitamme, riippumatta mistä tahansa, mutta haluaisimme todella kuulla sinusta. Mitä voimme tehdä paremmin? Mitä toivoisit, että tekisimme enemmän? Haluamme tietää, mikä kaipaisi parannusta.

Kaikki aina kokemuksestasi kanssamme puhelimessa mobiilisovelluksen kehitysideoihin asti.

Voit lähettää ideasi osoitteeseen hei@tandolaina.fi

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.