Tietoa Meista

Tehtävä

Uskomme, että kaikki luotettavat ihmiset ansaitsevat reilua ja rehellistä luottoa, joten loimme lainayhtiön, joka perustuu vanhaan kunnon luottamukseen. Tando on siis yhtiö, jolta lainaisimme itsekin.

Miksi olemme täällä

Useille meistä rahan lainaaminen on osa elämää. Lainaamme häitä, remonttia, puhelinta tai vaikka auton korjausta varten. Useimmat ihmiset voivat vertailla ja valita useamman pankin välillä, joilla kaikilla on reilut ja selkeät tuotteet – ja se on loistava juttu.

Nämä vaihtoehdot eivät aina ole saatavilla kaikille. Tämä johtuu usein siitä, että jotain on mennyt vikaan heidän menneisyydessään tai heidän taloustilanteessaan on jotain “poikkeuksellista”. Meille kaikille sattuu ja tapahtuu, emmekä me Tandolla usko, että ihmisen pitää maksaa pienistä sattumuksista korkeaa hintaa.

Uskomme, että kaikki luotettavat ihmiset ansaitsevat reilua ja rehellistä luottoa - ja me haluamme varmistaa, että he myös saavat sitä.

Ongelman ratkaisua oikeille ihmisille

Asiakkaamme tulevat kaikilta elämän osa-alueilta. Yhdistävä tekijä kaikkien asiakkaidemme välillä on se, että heidän ystävänsä ja perheensä luottavat heihin.

Uskomme, että kaikki ihmiset kuuluvat johonkin näistä lokeroista:

Jos olet lokerossa A, voit lainata pankista ja maksaa takaisin. Sinulla ei ole tarvetta Tandolle ja olet luultavasti sitä mieltä, että lainamme ovat kalliita.
Jos olet lokerossa B, voit lainata pankista, mutta mielestämme sinun ei pitäisi voida. Ystäväsi eivät usko sinun maksavan takaisin – ja ovat luultavasti oikeassa. Lokero B on se syy, miksi luottokriisi tapahtui.
Jos olet lokerossa C, Tando on sinua varten. Nykyinen järjestelmä rajaa mahdollisuuksiasi, ja me olemme valmiita auttamaan.
Jos olet lokerossa D, et voi lainata pankista etkä meiltä. Todennäköisesti sinun ei tulisi lainata keneltäkään juuri nyt - ystäväsi tuntevat sinut parhaiten, ja jos heidän mielestään lainan ottaminen ei ole hyvä idea, heitä kannattaa kuunnella.

"Miten" on yhtä tärkeä kysymys kuin "mitä"

Emme halua rakentaa pelkästään yhtiötä – haluamme rakentaa loistavan yhtiön. Kuka tahansa voi lainata kenelle tahansa, mutta sen tekeminen oikein on haastavampaa. Varmistaaksemme, että pysymme oikealla polulla, tässä on 10 lupausta, joiden uskomme auttavan rakentamaan asiakkaidemme rakastamaa yritystä.

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.