Termien yksinkertaisuus

On erityisen tärkeää, että ymmärrät käyttöehtomme. On meidän velvollisuutemme varmistaa, että ymmärrät mitä tarkoitamme, joten teemme kaikkemme käyttääksemme selkeää suomen kieltä. Emme käytä taloustermejä tai alan ammattisanastoa, mikäli meidän ei ehdottomasti tarvitse. Auttaaksemme sinua olemme koonneet tuotteemme tärkeimmät tiedot tähän, jotta löydät ne helposti.

Pääset tutustumaan dokumenttiesimerkkeihin ja keskeisimpiin ehtoihin täällä:

Joten suomeksi sanottuna seuraavaksi kerromme hieman lisää näistä tärkeistä asioista, joista sinun mielestämme tulee tietää.

Tietosi turvassa pitäminen on velvollisuus, johon suhtaudumme vakavasti.

Kun teet meille lainahakemuksen, syötät tietojasi nettisivuillemme.

Tätä tietoa käytetään ainoastaan siihen päätarkoitukseen, jonka takia olet tiedot meille alunperin antanut; jotta näemme, voimmeko myöntää sinulle lainan.

Tiedoistasi pidetään huolta ja Tandon tiimiläiset näkevät vain sen verran tietojasi kun vaaditaan, jotta he voivat tehdä työnsä.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen tietoihisi niin voit tutustua yksityisyyskäytäntöömme.

Kun lainasi on hyväksytty siirrämme rahat takaajasi tilille. Teemme näin ollaksemme 100% varmoja, ettei takaaja ole joutunut identiteettivarkauden uhriksi.

Takaajan tulee siirtää rahat lainanottajalle.

Teemme näin huolehtiaksemme takaajasta.

Meillä on avoin ja reilu käytäntö mitä tulee “mielesi muuttamiseen”.

Jos missä tahansa vaiheessa kun olemme lainanneet rahan sinulle muutat mielesi etkä haluakaan lainaa enää, ymmärrämme täysin. Sinun tulee maksaa vain maksamatta oleva määrä takaisin ja suljemme lainatilisi. Tästä EI seuraa mitään piilokuluja liittyen lainan takaisinmaksuun.

Laskemme korkomme päivittäin, mikä tarkoittaa, että mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä halvemmaksi se tulee sinulle. Maksat ainoastaan ajalta, jonka laina sinulla on. Yksinkertaista.

Jos muutat mielesi samantien, voit siirtää rahat takaisin meille ilman ylimääräisiä kuluja.

Rakastamme avointa kommunikointia ja mielestämme se on erittäin tärkeää. Pidämme siis yhteyttä sinuun koko laina-ajan keston.

Muistutamme sinua kuukausimaksuista ennen kuin ne erääntyvät ja kerromme sinulle (jos haluat) uusista toiminnoista, joita olemme lisänneet sovellukseen tai nettisivuillemme, jotka tekevät lainatilisi ylläpidosta yksinkertaisempaa.

Jos jokin menee pieleen, otamme yhteyttä välittömästi ja teemme yhteistyötä kanssasi, jotta saamme tilisi ajan tasalle mahdollisimman nopeasti.

Kun otamme sinuun yhteyttä, oli syy mikä tahansa, noudatamme aina Äänensävyn ohjeitamme ja lupauksiamme asiakkaille.

Kuukausieräsi veloitetaan automaattisesti pankkikortiltasi, samoin kuin esimerkiksi suoratoistopalvelut tekevät veloituksen.

Teemme näin pitääksemme asiat yksinkertaisina.

Jos sinulla on ikinä ongelmia korttisi kanssa (se esimerkiksi katoaa), voit aina suorittaa maksun myös tilisiirtona online-tililtäsi.

Kun täytät korttitietosi verkkosivuillamme, muutamia asioita tapahtuu:

  • 1) Annat meille luvan käyttää korttiasi kuukausierien veloittamiseen. Nämä ovat tekemämme sopimuksen mukaisia.
  • 2) Vahvistat, että sinulla on lupa käyttää meille antamaasi korttia ja sen tietoja.
  • 3) Tando ei säilytä korttisi tietoja, siirrämme ne välittömästi korttipalveluntarjoajalle, joilla on korkein mahdollinen suojaus ja turvallisuus.

Jos missään vaiheessa haluat meidän poistavan korttisi tiedot, teemme mielellämme niin. Tarvitsemme vain uuden kortin tiedot lainan takaisinmaksua varten.

Kysymykset ja vastaukset -osiosta saat lisätietoa.

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.