Kysymyksiä ja vastauksia

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä apua, ota yhteyttä meihin.

Kysytyintä kysymystä

Miten suoritan takaisinmaksun tai maksan koko lainan pois?

Teemme kaikkemme, jotta lainan takaisinmaksu on helppoa ja stressitöntä.

Kun täytät hakemuksen meille, annat meille korttitietosi. Käytämme tietoja lainan kuukausierien automaattiveloitukseen valitsemanasi eräpäivänä.

Voit tehdä ylimääräisen suorituksen lainallesi (tämä tekee lainastasi edullisemman) milloin vain kirjautumalla kotisivuillemme tai sovelluksessamme.

Kun kirjaudut sisään, voit maksaa kortilla tai tilisiirrolla – kumpi tahansa sopii sinulle paremmin.

Kuinka vaihdan maksupäiväni?

Voit muuttaa eräpäivääsi soittamalla meille numeroon +358 942550766.

Ennen kuin muutat maksupäivääsi, sinun on tiedettävä muutama sääntö.

  • Et voi muuttaa maksupäivää, jos maksu viiveessä.
  • Sinun on siirretttävä eräpäivää vähintään 5 päivää ennen seuraavaa maksua.
  • Voit muuttaa eräpäivää vain kerran kahdessa kuukaudessa.
Entä jos en voi maksaa?

Sinun tulee suorittaa kuukausittaiset maksusi ajallaan. Jos jostain syystä et pysty näin tekemään, tulee takaajasi suorittaa kuukausilyhennyksesi puolestasi – se on heidän tehtävänsä!

Pyydämme takaajasi maksamaan vain sopimusehtojemme mukaisesti ja teidän molempien etujen mukaisesti. Näin toimiminen estää negatiiviset seuraukset asiakkuuden jälkeen jäämisestä, kuten maksuviiveen kasvamisen tai laina-ajan venymisen.

Voinko maksaa aiemmin?

Kyllä, voit halutessasi maksaa kuukausimaksusi valitsemaasi maksupäivää aiemmin ilman lisämaksuja.

Oikeastaan, aiemmin maksaminen tekee lainastasi hieman edullisemman sinulle. Lisäsuoritusten maksaminen tarkoittaa, että maksat vähemmän kuin alunperin arvioimme - ja tämä käy meille hyvin.

Jos haluat tehdä ennakkomaksun, soita meille numeroon +358 942550766.

Lainanottajat

Mistä näen lainasopimukseni?

Allekirjoitettuasi sopimuksen netissä saat kopion lainasopimuksestasi salattuna sähköpostina. Säilytämme järjestelmässämme kopion sopimuksesta, jonka voit nähdä milloin tahansa pyydettäessä.

Oikeutesi luottosopimusluonnokseen

Sinulla on oikeus pyytää kopiota luottosopimuksestasi veloituksetta Klikkaa tästä.

Takaajat

Kuinka kauan kestää, että takaajaani otetaan yhteyttä puuttuvasta maksuerästä?

Jos emme saa maksuasi eräpäivään mennessä, ilmoitamme sekä sinulle että takaajallesi välittömästi. Tämän jälkeen järjestämme maksueräsi, että takaisinmaksusi pysyy ajan tasalla.

Jos emme löydä ratkaisuun, kerromme takaajalle ja perimme maksuerän häneltä seuraavana päivänä. Näin ehkäisemme takaisinmaksuissa jälkeen jäämistä, saamattomien kertymistä ja laina-ajan venymistä. Pyydämme takaajaasi maksamaan ainoastaan sopimuksen mukaisesti ja teidän molempien etujen mukaisesti.

Miksi takaajaan ollaan suoraan yhteydessä?

Olemme takaajaan yhteydessä suoraan, jotta voimme varmistua, että hän ymmärtää vastuunsa takaajana.

Jos lainanottaja ei maksa lainaansa takaisin, tulee takaajan maksaa, joten takaajan täytyy kyetä kuukausittaisiin maksueriin ja elättämään itsensä.

Miten voin perua takaukseni?

Voit perua takaajahakemuksesi missä vain hakemuksen vaiheessa ennen lainan maksua ilmoittamalla meille.

Jos muutat mielesi ennen kuin olet siirtänyt lainan hakijalle, voit maksaa koko lainasumman sekä mahdolliset kertyneet korot takaisin ja sulkea lainatilin. Jos olet jo siirtänyt lainan hakijalle, voit joko itse maksaa lainan sekä kertyneet korot takaisin kokonaisuudessaan tai odottaa että lainanhakija maksaa lainan loppuun.

Mitä jos takaajani ei voi maksaa?

Ennen lainamme myöntämistä sekä sinun, että takaajasi tulee läpäistä lukuisia takastuksiamme. Teemme näitä tarkastuksia varmistaaksemme, että teillä molemmilla on mukavasti varaa maksaa kuukausilyhennykset. Pyydämme myös teitä molempia vahvistamaan, että tämä pitää paikkansa.

Joskus kuitenkin tilanteet muuttuvat ja ymmärrämme sen.

Jos kumpikaan teistä ei pysty maksamaan sovittuja maksuja sovitusti, tulee teidän ottaa meihin yhteyttä välittömästi.

Meidän tulee ymmärtää miksi, ette voi maksaa ja yritämme löytää ratkaisun yhdessä.

Jos kuitenkaan, ette tästä huolimatta pysty tuomaan tiliänne ajantasalle jatkotoimenpiteitä tullaan ottamaan.

Mitkä ovat takaajan velvollisuudet?

Takaajan vastuu on maksaa lainan maksut jos lainanhakija ei niin tee.

Pyydämme takaajasi maksamaan vain sopimusehtojemme mukaisesti ja teidän molempien etujen mukaisesti. Näin toimiminen estää negatiiviset seuraukset asiakkuuden jälkeen jäämisestä, kuten maksuviiveen kasvamisen tai laina-ajan venymisen.

Jos hakija lopettaisi maksujen suorittamisen täysin tai kuolee lainan aikana, jää takaajan vastuulle kuukausittaisten maksujen suorittaminen lainan loppuajaksi.

Tando- lainan hakeminen

Kuka maksaa kuukausittaiset maksuerät?

Lainanottajan odotetaan maksavan kuukausittaiset maksuerät. Jos emme kuitenkaan saa maksua lainanottajalta, pyydämme sitä takaajalta.

Pyydämme takaajaasi maksamaan ainoastaan sopimuksen ja teidän molempien parhaan edun mukaisesti. Näin tekemällä ehkäisemme takaisinmaksun jälkeenjäämisestä aiheutuvia negatiivisia seurauksia, kuten lainasumman kasvamista ja laina-ajan venymistä.

Takaaja voi maksaa niin monta maksuerää, kuin haluaa. Jos takaaja haluaa maksaa lainanottajan asemasta, takaaja voidaan asettaa ensisijaiseksi maksajaksi.

Voinko pitää taukoa takaisinmaksusta?

Emme tarjoa maksu- tai lyhennysvapaita. Ennen lainan myöntämistä teemme lupauksen tehdäksemme kaikkemme auttaaksemme sinua pysymään alkuperäisissä lainaehdoissasi. Emme usko, että tarjoamalla maksuvapaita autamme sinua siinä, joten emme tarjoa maksuvapaita asiakkaillemme.

Voinko maksaa ylimääräisiä maksueriä?

Kyllä, voit halutessasi maksaa lisäsuorituksia lainallesi milloin itse näin haluat tehdä.

Voit suorittaa ylimääräisen maksun lainastaasi (tämä tekee lainan halvemmaksi) milloin tahansa soittamalla meille +358 942550766.

Lainasi korko lasketaan päivittäin, joten lisäsuoritusten maksaminen voi säästää rahaa pitkässä juoksussa. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme maksamaan niin paljon kuin heillä on varaa.

Voinko pienentää kuukausittaista maksuerääni?

Ei, se ei ole mahdollista. Emme tarjoa pienempiä kuukausimaksuja.

Ennen lainamme hyväksymistä teemme budjettiarvion kanssasi varmistaaksemme että sinulla on varaa lainan kuukausimaksuihin. Joskus asiat muuttuvat ja ymmärrämme tämän. Tästä syystä sinulla on takaaja. Jos sinulla on koskaan vaikeuksia maksaa lyhennyksiä, tällöin takaajasi voi maksaa ne puolestasi, kunnes taloudellinen tilanteesi paranee riittävästi ja voit itse jatkaa lyhennysten maksamista.

Mitä tapahtuu maksun epäonnistuessa?

Maksusi epäonnistuessa ilmoitamme sekä sinulle että takaajallesi välittömästi.

Jos emme saa perittyä maksuerää, pyrimme ensimmäiseksi löytämään ratkaisun. Jos emme pääse yhteisymmärrykseen, perimme maksuerän takaajalta.

Miten korko toimii ja voinko tehdä ylimääräisiä maksuja?

Olemme aina täysin avoimia siitä miten korkomme toimii. Meille on todella tärkeää, että sekä lainanottajat että takaajat ovat aina ajan tasalla.

Kiinteät kuukausittaiset maksusi koostuvat lainasi takaisinmaksueristä ja korosta. Mitä enemmän maksueriä suoritat, sitä enemmän takaisinmaksustasi kohdistuu itse lainaan koron asemasta.

Jos maksat vain osan kuukausierästä, korko maksetaan pois ensin.

Maksaessasi lainan takaisin ennenaikaisesti emme veloita sinulta lisämaksuja. Maksat korkoa vain siltä ajalta, jonka laina on sinulla ollut.

Voinko maksaa aiemmin?

Kyllä, voit halutessasi maksaa kuukausimaksusi valitsemaasi maksupäivää aiemmin ilman lisämaksuja.

Oikeastaan, aiemmin maksaminen tekee lainastasi hieman edullisemman sinulle. Lisäsuoritusten maksaminen tarkoittaa, että maksat vähemmän kuin alunperin arvioimme - ja tämä käy meille hyvin.

Jos haluat tehdä ennakkomaksun, soita meille numeroon +358 942550766.

Millä eri tavoilla voin maksaa teille takaisin?

Tarjoamme useita tapoja maksaa kuukausimaksusi meille:

1) Kuukausittainen lyhennyksesi suoraveloitetaan automaattisesti ilmoittamaltasi kortilta, jonka tiedot olet meille antanut. Sinulle lähetetään muistutus aina ennen sovittua maksupäivääsi, jotta pysyt tietoisena ja ajantasalla lainastasi.

2) Jos lainasi on viiveessä, voit maksaa sen ajantasalle netissä. Tällä tavoin on voit helposti tehdä maksun kun sinulle parhaiten sopii. Lähetämme sinulle yksilöllisen linkin sähköpostilla ja tekstiviestillä, jotta voit helposti klikata linkkiä ja maksaa netissä.

3) Voit tehdä maksun milloin tahansa soittamalla meille +358 942550766.

Muu

Ovatko lainamme turvallisia ja luotettavia?

Käytämme hakemusvaiheessa antamianne tietoja varmistamaan, että sinä ja takaajasi olette luottokelpoisia ja pystytte maksamaan takaisin. Käytämme pankkitietoja ainoastaan lainan takaisinmaksua varten. Sinä ja takaajasi saatte lisätietoa tietojen käyttämisestä sopimusehdoistamme, jotka saatte lainaa hakiessasanne.

Voinko tulostaa lomakkeeni ja dokumenttini?

Totta kai. Lainahakemuksesi alkuvaiheessa saat ennen sopimuksen tekoa annettavat tiedot sekä ehdot ja edellytykset sähköpostitse.

Kun laina on maksettu sinulle, saat kopion allekirjoitetusta sopimuksesta, sen ehdoista ja edellytyksistä sekä varmistuksen lainan maksamisesta.

Millä nimellä näytte tiliotteellani?

Tiliotteellasi näymme nimellä Tando Laina.

Miksi korkonne on niin korkea?

Kuten mikä tahansa, se riippuu siitä, mihin vertaat meitä ja kuinka käytät sitä. Lainamme ovat kalliimpia kuin pankkilainat, mutta toisin kuin pankeista, me emme veloita ennakkomaksuja ja korkomme on erittäin kilpailukykyinen verrattuna muihin lainanantajiin markkinoilla. Koska korkomme lasketaan päivittäin, monet lainanottajamme hyödyntävät tätä ja päättävät maksaa lainansa aikaisin pois.

Q66-A3

Miksi muutitte nimenne Aurora Lainasta Tandoksi?

Aloitimme Aurora Lainan jo vuonna 2018 selkeällä visioilla; pyrimme ratkaisemaan yleisiä ongelmia laina-alalla. Kun ihmisten on lainattava rahaa, se on usein hämmentävää. Hintaa ja ehtoja on vaikea nähdä sekä prosessia ei rakenneta ollenkaan asiakkaan näkökulmasta. On myös monia luotettavia ihmisiä, jotka pankki sekä muut lainayritykset ovat hylänneet heidän menneisyytensä takia. Me halusimme muuttaa tämän.

Vuodesta 2018 lähtien olemme oppineet asiakkaistamme sekä kehittyneet paljon yrityksenä. Meillä on edelleen samat arvot, mutta olemme tulleet paljon laadukkaammaksi asiakkaidemme kannalta tärkeimmissä asioissa. Tandossa me keskitymme sinuun: lainamme perustuvat luottamukseen - eivät menneisyyteesi. Meiltä voit lainata rahaa, vaikka pankki olisi hylännyt sinut. Se on nopeaa, helppoa, ja avointa. Olemme myös kehittäneet sovelluksen sekä nettisivun, jotta asiakkaamme voivat hallita lainojaan täydellisesti. Käytämme paljon resursseistamme verkkomateriaalien kehittämiseen ja henkilöstömme kouluttamiseen, jotta voimme tarjota aina parasta mahdollista palvelua.

Tando tulee sanasta Tandem, mikä tarkoittaa meille, että työskentelemme yhdessä asioiden parissa. Jos lainaat meiltä, ​​niin meillä on suhde, joka perustuu luottamukseen. Jos ystäväsi luottavat sinuun, niin mekin luotamme - ja sama päinvastoin. Sinun on luotettava meihin, ja saavutamme tämän vain avoimuuden, ystävällisyyden ja oikeudenmukaisuuden kautta. Asiat muuttuvat hiukan helpommaksi, kun teet yhteistyötä ja saat apua matkan varrella. Meille se on Tando.

Odota hetki kun tarkistamme tietoja. Ethän lataa sivua uudellleen tai poistu sivulta. Jos sivu ei automaattisesti päivity, olethan meihin yhteydessä numeroon +358 942550766 tai sähköpostilla hei@tandolaina.fi.