Vaihtoehto vipeille

Asia on niin, että joskus me kaikki tarvitsemme ylimääräistä rahaa - kirjaimellisesti kaikki joutuvat joskus siihen tilanteeseen.

Mikä meidät näissä tilanteissa erottaa, ovat vaihtoehdot tilanteen ratkaisemiseksi.

Jotkut ihmiset käyttävät joustoluottoja pankistaan, toisilla on luottokortti näitä tilanteita varten. Jotkut lainaavat ystäviltään tai perheeltään.

Mitä jos mikään näistä vaihtoehdoista ei sovi juuri sinulle?

Vipeistä on tullut suosittuja viime vuosien aikana. Useat vippiyritykset tarjoavat mahdollisuutta päästä rahoihin käsiksi muutamassa tunnissa. Suurinosa näistä palveluista toimivat täysin verkossa, ja jotkut niistä tarjoavat myös hyvää asiakaspalvelua lainan myöntämisen yhteydessä.

MUTTA, siinä se onkin. Lyhytaikaisten lainojen suurin ongelma on, että ne ovat tietysti vain lyhytaikaisia. Ajatuksena on, että lainaat rahaa tänään ja maksat sen kokonaisuudessaan korkoineen seuraavien viikkojen aikana. Tämä on ok, jos sinulla on 100% ylimääräistä rahaa ensi viikolla maksaaksesi kaiken takaisin. Mutta jos sinun on jaettava takaisinmaksut pitemmälle ajalle, nopea laina on todella huono sinulle. Mitä tapahtuu, on että siirrät rahaa ensi kuussa ja tarvitset jopa uuden "pikalainan" pysyäksesi perässä ensimmäisen kanssa - huono, huono, huono!

Tando-laina voi olla oikein hyvä vaihtoehto vipeille.

Tandon takaajalainaa haetaan verkossa, voi olla tililläsi jo samana päivänä, ja tässä paras kohta - se on paljon joustavampi vaihtoehto.

Jos voit maksaa maksaa Tando-lainasi takaisin jo muutamassa viikossa, jos haluat. Lisäksi, maksat korkoa vain ajalta, jolloin lainamme on sinulla ollut, emmekä veloita ylimääräisiä kuluja nopeammasta takaisinmaksusta. Voit myös maksaa Tando-lainan pitkällä takaisinmaksuajalla, jotta et joudu ongelmiin seuraavassa kuussa kuten saattaisit joutua pikavipin kanssa.

Tando-laina on suunniteltu yksinkertaiseksi, reiluksi ja pitkän aikavälin ratkaisuksi, jos sitä tarvitset.

Joten kun harkitset lainaa, harkitse Tandoa nähdäksesi oletko sopiva paremmalle lainallemme.

Tarkistamme tietojasi. Pieni hetki.